Halınızı Seçerken Renklerin Enerjisinden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Evinizin dekorasyonunu tamamladınız, şimdi sıra her gün ayağınızı bastığınızda kendinizi mutlu hissettirecek, gördüğünüzde seveceğiniz bir halı seçmekte. 😀

Bazı günler enerjimiz düşük olduğunda bizi neşelendirecek farklı şeylere ihtiyaç duyabiliriz. Dekorasyonunuz sade ise enerjinizi dengelemek adına renkli bir tamamlayıcı aksesuar ya da halı tercih edebilirsiniz. Capella koleksiyonumuzda bulunan ışıltılı renklerimizle evinizin görünümünü hem yenileyin hem de gün içinde ihtiyacınız olan enerjiyi size sağlamasına olanak sunun. 😀 Örneğin; Duygularınızı dengelemek, insanlarla rahat iletişime geçmek ve düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmek için mavinin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca sakinleştirme özelliği olduğu için stresli günlerinizde de bu rengin enerjisini kullanabilirsiniz.

 

Viskon ve akrilik ile üretilen Cordoba halılarımızda bulunan kırmızının ışıltılı tonunu evinize taşırken, kırmızı renginin gücünden faydalanarak motivasyonunuzu, enerjinizi ve yaşama sevincinizi arttırabilirsiniz.

Kırmızı sizin renginiz değil mi?

O zaman koleksiyonumuzdaki zengin seçeneklerden en sevdiğiniz rengi satın almak için Cordoba halılarımızı inceleyebilirsiniz!

 

Tek bir renk ile sınırlı kalmak yerine gün içindeki ruh halinizi dengelemesi için her renkten biraz görmek ister misiniz? Modern desenleri etnik detaylarla buluşturduğumuz Petra Makine Halılarımıza göz atmadan evinizin dekorasyonunu yenilememeniz gerek! Koleksiyonu oluşturduğumuz ilk günden bugüne her detayı çok sevilen Petra koleksiyonumuza mutlaka göz atmalısınız!