Halınız dekorasyonunuzda ön plana çıksın!

Evimizin dekorasyonunu tamamlarken en çok göze çarpacak detay olarak halımızı farklı renk ve desen seçebiliriz.

 

En etkileyici dekorasyonunun anahtarı mobilyaların uyumudur fakat halı seçimi de bu noktada önem taşımaktadır. Çünkü dekorasyonunuzda göze çarpacak önemli parçalardan biri de tamamlayıcı parçanız olan halınızdır. Halınızın, renginin, ölçüsünün odanızdaki diğer parçalar ile uyumlu olması önemlidir.

 

Ev dekorasyonunda önemli bir parça olan halımızı seçerken doğru ölçü ve renk seçimi önemlidir. Örneğin, geniş ve büyük bir salon takımınız varsa, salonunuz aydınlık ve genişse, koyu tonlarda büyük ölçülerde bir halı seçerek renk tonlamalarında geçiş yaparken salonunuzda Vogue halınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

 

Eğer salon mobilyalarınız koyu renk ise halı seçiminizin açık renk, bej, beyaz, soft pembe gibi renkler olması odanızı daha geniş ve aydınlık gösterecektir. Açık ve koyu tonları rahatça seçebilmeniz için geniş bir yelpazeye sahip Vogue koleksiyonumuzu tercih edebilirsiniz.

 

Evinizde Iskandinav esintisi elde etmek için ise Jüt halılarımızdan Choti koleksiyonumuzu tercih edebilirsiniz. Sade ve modern görünümü ile her koleksiyona kolaylıkla uyum sağlayan jüt halılarımız dekorasyonunuzda İskandinav havası yaratırken gözleri üzerine çekecek.

 

Zamandan tasarruf ederken daha modern bir görünüme sahip olmak için ise kolay kullanıma sahip makine halılarını veya geri dönüştürülmüş pamuk ile üretilen, yıkanabilir ve çift taraflı kullanabildiğniz Arya kilimlerimizi tercih edebilirsiniz.

 

Eğer geleneksel desenleri evinize yansıtmak isterseniz eski kültürlerden etkilenen desenlerle oluşan Nostalji koleksiyonumuzu tercih edebilirsiniz. Özel tezgah halılarımızı üretirken Uşak’ta 500 yıldır süren özel tezgah geleneğini yaşatmak için el işçiliğine önem veriyoruz.