Pantone Renklerini Dekorasyonunuza Uyarlayın!

Dekorasyonlarımızı oluştururken bazen sevdiğimiz renklere bazen de moda renklere gönül veririz. İçinde bulunduğumuz koşullarda atlattığımız zorlu günler düşünüldüğünde Pantone ‘da bu yıl  'Ultimate Gri' ve 'Canlı Sarı' olarak 2 renk seçerek yılın modasına yön vermeye karar verdi.

Yapılan açıklamada İyimserlik ve canlılık ile ilişkilendirilen bu iki renkle kasvetli geçirdiğimiz günlere yeni bir bakış açısı getirmek istediklerini vurguladılar.

 

Koleksiyonlarımızdaki sarı ve gri renklerle nasıl yaşam alanınızı yenileyebilirsiniz?

Bodrum koleksiyonumuzdaki BD 03 Yellow tam da Pantone renklerini ve enerjisini evinize yansıtmanız için!
Yıkanabilir, çift taraflı kullanılabilen modern ve renkli Bodrum kilimlerimiz ile evinizin atmosferini moda renkler ile yenileyerek böylece modayı yakından takip edebilir ve evinizin dekorasyonunda gözleri üzerinize çekebilirsiniz!

 

Yıkanabilen, kaymaz tabanlı, geniş ölçü seçeneğine sahip, hav vermeyen Sateen halılarımızla bu yılın modasını yakalarken, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kullanım kolaylığından dolayı en çok tercih edilen Sateen halılarımız daha az desen ama daha fazla ışıltı imkanı ile evinizin yıldızı olmaya devam edecek! Grinin her tonunu Sateen halılarımızın parlaklığıyla buluşturduğumuz için evlerinize ışık saçacağına eminiz!

 

Özel viskon ipler ile oluşturduğumuz oluşturduğumuz, ışıltılı Fresco halılarımız ile evinizin her alanına uygun bir halı bulabilmenizi hedefliyoruz! En geniş alanlarınızdan en dar alanlarınıza kadar kolayca ihtiyacınızı karşılayabilmesi için düşünülmüş geniş ölçü seçeneği ile bu yılın moda renklerini evinize taşırken alanınızın ölçüsüne uygun olmasını da sağlayabilirsiniz.